Onze Home Made Chef Jessica kookt graag samen met haar kinderen. Ze heeft momenteel een erg druk leven en dan is gezond koken soms best een uitdaging. Deze pasta met pesto en zalm staat in een mum van tijd op tafel en is ook nog eens lekker gezond. Bekijk de hele video hieronder!
Ingrediënten voor de pasta pesto:
- 12 nestjes tagliatelle
- Olijfolie
- 1 courgette, in blokjes gesneden
- 100 milliliter crème fraîche
- 2 eetlepels rode pesto
- 2 eetlepels groene pesto
- 50 gram zongedroogde tomaatjes, in stukjes
- 200 gram gerookte zalm, in reepjes
- 125 gram cherrytomaatjes, gehalveerd
Bereiden:
- Breng een pan met water en een scheutolijfolie aan de kook en kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet daarna af.
- Verwarm een beetje olijfolie in een pan en bak de courgetteblokjes goudbruin.
- Verwarm de crème fraîche in en pan en voeg beide pesto’s toe. Warm goed door en voeg de gebakken courgetteblokjes, zongedroogde tomaatjes en de gerookte zalm toe. Roer door.
- Verdeel de pasta over borden en schep op elk bord wat saus. Serveer met wat cherrytomaatjes over de pasta.
Te zien in de video:
Grand'Italia
Selsiuz
Big green egg
Season Flowers Amsterdam
ATAG