Kerst! 6X de lekkerste food ornamenten voor in de boom

Home Made Chefs

Kerstornamenten, ieder jaar worden ze groter en gekker. Dit jaar hangen we de boom niet alleen vol met roze kerstballen in plaats van de klassieke rode en gouden, maar zijn croissants en sushi in de boom een feit. Als je tegenwoordig zo’n boom van dichtbij bekijkt krijg je spontaan honger. Ja heus, etenswaren als kerstornament zijn een trend! En wij zetten de leukste voor je op een rij. 

 

Fast food kan de boom in

 

Een burger of hotdog kom je normaal tijdens het kerstdiner niet heel vaak tegen, maar in de boom zijn het ware show-stoppers. 

 

Kerst ornament

 

Whatawonderfulchristmas - € 12,50 (4ST)

 

Let Christmas be-gin

 

Gin-gle all the way met deze gezellige hanger. Zo lang je je maar niet aan de verkeerde fles vergrijpt, kan jouw kerst niet meer stuk. 

 

Kerst ornament

 

Jetjes & Jobjes - € 7,99

 

Het is geel en het hangt in de boom

 

Voor iedereen op de gezonde tour, maak je niet dik! Ook aan jou is er gedacht. Dan hang je toch gewoon een banaan in de boom?

 

Kerst ornament

 

Byflou - € 14,54

 

Piece of cake

 

Met deze hanger is het behalen van de winst voor de mooiste boom a piece of cake. Een kerst ornament voor de opvallende boom met z’n regenboogkleuren.

 

Kerst ornament

 

Jetjesenjobjes - € 7,99

 

Santa claws

 

Is een kreeft op het menu een beetje prijzig? Beter één kreeft in de boom dan nul op je bord.

 

Kerst ornament

 

Sissy-boy - € 17,99

 

Soda-rn cute

 

Deze kerst is de tijd aangebroken om je liefde voor Coca-Cola te vereeuwigen met deze fantastische hangers. En voor iedereen die suiker ontwijkt: no worries het is diet coke.

 

Kerst ornament

 

Urbanoutfitters - € 13,00

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie