Kaasabonnement, nieuwe trend!

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Deze ondernemer laat zich de kaas niet van het brood eten. Kaasmaker Marijke Booij komt met de oplossing voor alle kaasliefhebbers.

 

Het idee

Marijke verteld dat het idee ontstond nadat één van haar klanten vroeg of zij iedere twee weken kaas bij haar thuisbezorgd zou kunnen krijgen. Dit zou voor de klant veel gunstiger zijn, omdat de coronamaatregelen het moeilijker maken om speciaal voor kaas naar Streefkerk te rijden. Deze vraag werd in serieuze overweging genomen en sinds deze week is het mogelijk om een kaasabonnementen af te sluiten. Zo kan jij zonder het huis uit te gaan, genieten van de lekkere kazen die familie Booij aanbiedt.

 

Kaasabonnement

 

 

Booij Kaasmakers

Generaties lang maakt de familie Booij op ambachtelijke wijze kaas. Zij willen hun liefde voor kaas graag delen met de rest van Nederland. Dit doen zij door kwaliteitskaas beschikbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Als echt familiebedrijf werken zij samen met elkaar, hun klanten en de lokale horeca. Zo maken zij het voor alle kaasliefhebber in Nederland mogelijk om van hun kazen te genieten.

 

Middenpolderweg 63 - Streefkerk

Booij Kaasmakers

 

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.