Gewokte garnalen met chili-knoflooksaus

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Ingrediënten voor de gewokte garnalen met chili-knoflooksaus:

  •  125 gram rijstnoedels
  • 2 paksoi, gewassen  
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 16 gamba’s, gepeld en schoongemaakt
  • 1 rode ui, gepeld en in partjes
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1 eetlepel palmsuiker, in korrels of versgeraspt
  • 2 eetlepels chili knoflooksaus
  • 1 eetlepel donkere sojasaus

Extra nodig: 
Wok

Bereiden:

  1. Wel de rijstnoedels in kokend water. 
  2. Snijd de paksoi in stukjes. 
  3. Verhit de zonnebloemolie in een wok op het vuur en bak de gamba’s vervolgens de rode ui 4 minuten. Voeg de paprika en paksoi toe en wok mee. 
  4. Bestrooi met de palmsuiker
  5. Blus af met de knoflooksaus en de sojasaus.
  6. Laat de rijstnoedels uitlekken. Serveer de wok op de rijstnoedels.

Klik hier voor meer kookvideo's.

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen