Food Blog Awards 2019

Home Made Chefs

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover: De Food Blog Awards! Met veel plezier heeft onze Home Made Chef Danny deze gehele avond gepresenteerd en heeft hij de felbegeerde awards mogen uitreiken. Home Made Chefs wil als trotse partner van de Food Blog Awards 'Tooske',  'Charlie's Kitchen', 'Smaakmenutie', 'Wat eet je dan wel', 'Foodie-ness' en natuurlijk onze eigen Home Made Chef Jadis van 'The Lemon Kitchen' feliciteren met hun award. Het was een top avond! 

 

Food Blog van het Jaar 2019
Charlie’s Kitchen

Door middel van informatieve blogs, lekkere recepten en hippe hotspots houdt het team van Charlie's Kitchen je op de hoogte van alles wat met voeding te maken heeft. Ook op social media zijn ze erg actief en kun je je dagelijkse portie food feitjes en recepten vinden. Als je het ons vraag is het dus niet gek dat Charlie's Kitchen de award voor beste Food Blog in ontvangst mocht nemen. 

 

Beste Kookboek 2019
Appeltje, eitje

Tooske Ragas heeft met haar boek 'Appeltje, eitje' de award voor Beste Kookboek gewonnen. In dit boek geeft Tooske tips, tricks & recepten waarmee je in alle chaos en haast toch goed, gemakkelijk, gezond en gevarieerd kunt eten. Ze deelt samen met haar vriendinnen succesrecepten voor drukke dagen; recepten die bij allen regelmatig op tafel komen. Zonder elke dag opnieuw boodschappen te doen, want daar heeft geen enkel gezin tijd voor. 
Hier koop je het boek van Tooske.

 

Beste Special Interest Food Blog
Wat eet je dan wel

Met haar blog 'Wat eet je dan wel' inspireert Suzanne vegetariers en veganisten met de meest uiteenlopende recepten om gevarieerd en lekker te eten. Op haar blog zijn niet alleen artikelen te vinden over voeding, maar ook over vegan kleding, DIY's en vegan beauty. Met al deze tips en tricks heeft ze al veel veganisten en vegetariërs onder ons geholpen, we zijn dan ook heel blij dat we Suzanne mogen feliciteren met de award voor Best Special Interest Food Blog. 

 

Beste Foodvlogger/Youtuber & Beste Insta Foodie
Foodie-ness

Met haar inspirerende blog, boek, instagram account én youtubekanaal kunnen we niet om haar heen. Het is dan ook niet gek dat Foodie-ness de award voor Beste Foodvlogger/Youtuber & Beste Insta Foodie in ontvangst heeft mogen nemen. 

 

Beste Food Foto
Smaakmenutie

Van zelf in de keuken staan, experimenteren met bestaande recepten en daar hun eigen twist aan geven, tot aan restaurantbezoek. De jongens van Smaakmunitie zijn gek op eten en dat zorgt ervoor dat ze te gekke filmpjes maken en recepten plaatsen op hun blog. Ook maken ze prachtige food foto's, vandaar dat ze de award voor Beste Food Foto afgelopen vrijdag in ontvangst mochten nemen. 

 

Beste Gerecht
The Lemon KitchenEn dan last but not least, onze eigen Home Made Chef Jadis van The Lemon Kitchen. Zij ontving de prijs voor Beste Gerecht. Met haar heerlijk frisse gerechten, interessante blog artikelen en haar filmpjes in samenwerking met Home Made Chefs, mocht zij natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie