Favorites: Foodhuggers

Onze Home Made Chef Rob is altijd op zoek naar de nieuwste trends en gadgets op het gebied van food. Zijn ontdekkingen wil hij graag met jullie delen. 

Laatst kwam ik de vrolijke Foodhuggers tegen. Ze zorgen ervoor dat er minder eten wordt verspild en dat er minder plastic wordt gebruikt! 

Foodhuggers

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, want waarom zou je dit om een citroen doen en niet gewoon in het plastic verpakken? Na mijzelf wat meer verdiept te hebben in de Foodhuggers werd ik toch enthousiast. Deze vrolijke vrienden zijn een ontzettend duurzame oplossing, ze zorgen ervoor dat je groenten en fruit niet uitdrogen en dat de smaak behouden blijft. En het allermooiste van alles is dat er door de Foodhuggers minder plastic afval ontstaat, hoe cool is dat?!

Foodhuggers

Foodhuggers zijn trouwens niet alleen geschikt voor groenten en fruit, maar kunnen ook als deksel worden gebruikt op de weckpotten van MasonJar. Een paar handige feitjes over de Foodhuggers, ze kunnen in de vaatwasser en zijn BPA vrij. De huggers zijn te bestellen op www.masonjar.nl

 

Ik ben fan! Jullie ook?

Foodhuggers

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie