Danitzah's authentieke Afro Caribische maaltijden

Home Made Chefs

“Soulfood geeft je leven kleur” dat is het slogan dat hoort bij Danitzah’s Afro-Caribische keuken. Danitzah’s heeft op diverse festivals gestaan en weet daardoor precies welke authentieke Surinaamse gerechten aanslaan bij het publiek. Dit komt goed uit, want het is Danizah’s droom om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de Afro-Caribische keuken en cultuur.

Er hoort een rijke geschiedenis bij het soulfood dat Danitzah’s maakt, dit maakt Danitzah’s gerechten dan ook zo authentiek. De liefde en rijke cultuur die hoort bij Surinaams en Latijns-Amerikaans eten zit verwerkt in deze gerechten. Écht Surinaams eten gemaakt door de Power Queens van Danitzah’s.

We begrijpen dat je nu ontzettend veel trek hebt gekregen na het zien van de gerechten van Danitzah’s en dat je misschien niet vandaag of morgen naar een festival gaat waar zij staan met hun grote pannen roti. Gelukkig zijn deze gerechten in de toekomst verkrijgbaar in de vorm van magnetronmaaltijden en diepvriessnacks. Nog even geduld, want het Danitzah's team is hard bezig de magnetronmaaltijden in de supermarkt schappen te krijgen!

Omdat het ons als Home Made Chefs natuurlijk fantastisch lijkt om zelf aan de slag te gaan met de geheimen van de Afro-Caribische keuken, zijn wij heel blij dat er ook foodboxen aankomen. Hier kun je een abonnement op nemen, zodat je één of twee keer per maand een Danitzah’s foodbox met drie recepten en alle bijbehorende ingrediënten ontvangt.

Onze Home Made Chefs zijn gek op Surinaams en Latijns-Amerikaans eten, dus op onze site staat ook een heerlijk recept voor Surinaamse roti met kippenpoten.

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie