Corona-proof kaarsjes uitblazen!

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Ook in tijden van Corona willen we speciale momenten blijven vieren, het liefst met familie en vrienden, alleen dat zit er nu even niet in. Pinch Food Design, een Amerikaanse cateraar, heeft een manier gevonden om de manier waarop wij speciale momenten vieren, corona-proof te maken. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, of gewoon omdat het kan, we trakteren onszelf of onze geliefden op een fun food experience (lees; verjaardagstaart, cupcakes of andere feestelijk uitziende zoetigheden), die eraan bijdraagt dat het een memorabel moment wordt!

 Cake protector

Maar hoe maak je een verjaardagstaart mét kaarsjes corona-proof? Met de Top It Cake Shield! Een heus schild voor je taart die alle feestbeesten beschermt tegen het verspreiden van bacteriën tijdens het moment suprême; het uitblazen van de kaarsjes.

Door het uitblazen van de kaarsjes op een verjaardagstaart verspreid je aanzienlijk veel bacteriën over dat die heerlijke taart. Maar door gebruik te maken van de Top It Cake Shield, mét zijpanelen, kun je nu veilig de kaarsjes uitblazen en bacterie vrij genieten van je stukje taart. 

 

Afbeelding is afkomstig van Design Milk

 

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.