Wij ontdekken: Boerproeverij box

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Boerproeverij-boxen helpen verspilling tegen te gaan. 

Home Made Chefs Boxen
Toen de coronacrisis startte, lanceerden wij samen met Boerschappen de Home Made Chefs maaltijdboxen. Hierbij hielpen we (lokale) boeren om hun overschotten terug te dringen. Omdat de horeca gesloten moest blijven kampten veel boeren met een vermindering in de vraag naar hun producten. Deze producten kochten wij in samenwerking met Boerschappen tegen een schappelijke prijs op en gebruikten we in onze maaltijdboxen. Zo hielpen wij voedselverspilling tegengaan. 

Boerproeverij-boxen
Ondertussen zijn we gestopt met onze maaltijdboxen, maar werd ons wel een ander mooi initiatief onder de aandacht gebracht. Diervoederspecialist Trouw Nutrition zag dit namelijk ook gebeuren bij hun boeren. De koelvrieshuizen raken vol en kwaliteitsvoedsel dreigt weggegooid te worden. Want ondanks dat de horeca weer gedeeltelijk open mag, wordt er lang niet zo veel afgenomen als voorheen. Onder het motto ‘weggooien is zonde’ slaat Trouw Nutrition de handen ineen met boeren, en lanceren zij de ‘Boerproeverij-boxen’. Deze boxen zitten vol met kwaliteitsproducten direct van de boerderij die je kunt gebruiken bij de barbecue of een goede borrel. 

Via www.boerproeverij.nl bestel je direct een mooie BBQ-box of Borrelbox. Of allebei, natuurlijk! Op deze website vind je ook alle nodige informatie over de boerenbedrijven die samenwerken binnen dit initiatief. In heel Nederland worden de boxen bezorgd, of je haalt ze op bij een van de pick-up points. En alle opbrengsten van de boxen gaan direct naar de boeren. 

Als je het ons vraagt een fantastisch initiatief, en weer een reden om lekker te borrelen of barbecueën! Doe het uit liefde voor de boeren. 

Lekker bezig, Trouw Nutrition! 

 

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.