Beachclubs; lekker met warm weer, heerlijk tijdens koud weer

Heerlijk zomers, zelfs in de winter
Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

5 heerlijke beachclubs van deze summer recap

De zomer is bijna voorbij en het was in één woord “bijzonder”. Van het binnen blijven tot het 1,5 meter afstand houden van elkaar, genieten aan het strand zat er voor vele niet in zoals we dat gewend zijn. Ook de beachclubs in ons land hadden het zwaar, dus vonden wij dit een geschikt moment om de beste beachclubs op een rijtje te zetten, waar je óók in de herfst en in de winter een lekker kunt vertoeven.

 

 

 

Hippie fish - Zandvoort

 

Deze Beachclub is te vinden in Zandvoort en er is van alles te beleven. Of je nu een bedrijfsuitje wilt organiseren of simpelweg van een lekkere BBQ wilt genieten, het kan hier allemaal. Ook hebben ze ervoor gezorgd dat je niet meer in de rij hoeft te wachten aan de bar. Door gebruik te maken van hun zelfontworpen app kan je gemakkelijk en snel je drinken bestellen, en bovendien krijg je ook nog eens een berichtje wanneer je drinken klaar staat. Zo kan jij ook met het koude weer lekker op je warme plek blijven zitten terwijl zij alles voor je regelen, ideaal toch.

 

Boulevard Paulus Loot 3, Zandvoort

hippie fish

Foto is afkomstig van:

Hippie fish instagram

 

 

Beachclub O Noordwijk

 

Opzoek naar iets chiquers? Dan ben je hier aan het juiste adres. Beachclub O ligt in Noordwijk en is voor de echte genieters. Met één van de mooiste stranden ter wereld (als je het ons vraagt), een luxueuze uitstraling en bediend worden tot aan je strandbedje, alles is hier mogelijk. Dus als je deze herfst echt wilt genieten, dan is dit de plek waar je moet wezen. Ze worden niet voor niets het Ibiza van Noordwijk genoemd.

 

 

Koninklijke Wilhelmina Boulevar 106, Noordwijk

Beachclub o

 Foto is afkomstig van:

Beachclub O instagram

 

 

Strandclub Witsand - Noordwijk

 

Strandclub Witsand is ook tijdens de koudere dagen een place-to-be. Deze sfeervolle beachclub heeft naast een heerlijk menu en een prachtig uitzicht én, als klap op de vuurpijl, een eigen meubellijn! Door dit concept kan jij het hele jaar door genieten van lekkernijen, een heerlijke plek en daarnaast bezig zijn met het inrichten van je eigen huis. Dit geweldige concept heeft al vele huishoudens een heerlijke tijd bezorgd en tevreden naar huis kunnen sturen met prachtig meubilair. Dat is wel een bezoekje waard toch?

 

 

Zeereep 103, Noordwijk

Strandclub Wintsand

 Foto is afkomstig van:

Strandclub Witsand Instagram 

 

 

Beachclub Amigos – Den haag

 

No time to stress, dat is waar Amigos zich voor inzet. Zij gaan met hun enthousiaste team te werk om ervoor te zorgen dat jij even al je zorgen kan vergeten. Door de mogelijkheid om ook binnen te zitten, kan jij ook tijdens de koude seizoenen genieten van hun legendarische toetjes en brede assortiment aan bier, wijn en cocktails. De beachclub is gevestigd aan de strandslag in Kijkduin en wordt gezien als één van de gezelligste stukken strand en is ook tijdens de koudere dagen geweldig om te zitten.

 

 

Strandslag 6, Den haag

Beachclub Amigos

 Foto afkomstig van:

Beachclub Amigos Instagram

 

 

Beachclub 8

 

Beachclub 8 is gevestigd in Rockanje en zij staan en gaan voor hun motto “Come early, Stay late”. Deze Beachclub is geïnspireerd door onder andere, Saint-Tropez, Ibiza en Curaçao. Samen met de high-class inrichting, relaxte en sfeer makende loungemuziek is dit de plek om te genieten van een lekkere cocktail. Of het nu zomer is of winter, zij zorgen er het hele jaar voor dat je even de tijd vergeet.

 

 

Swinsedreef 28, Rockanje

Beachclub 8

 Foto is afkomstig van:

Beachclub 8 Instagram

 

Voor meer interessante blogs klik hier.

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.