Bereidingstijd: 10-20 minuten / 2-4 personen

Viva la Mexico! Deze wokschotel staat zo op tafel.

Danny

Ingrediënten voor de mexicaanse wok: 

  • 1 rode paprika
  • ½ bos koriander
  • 1 avocado
  • 1 tomaat
  • 1 kleine rode ui 
  • 2 runderworstjes
  • 1 eetlepel Mexicaanse kruiden
  • 100 gram diepvries erwtjes (ontdooid)
  • 150 gram maïskorrels uit blik
  • 200 gram kidneybonen
  • 2 eetlepels crème frâiche
  • 100 gram tortillachips naturel

Bereiden:

  1. Halveer de paprika in de lengte, snijd de paprika in kleine blokjes. 
  2. Pluk en hak de koriander. 
  3. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  4. Snijd de tomaat in kleine blokjes.
  5. Pel de rode ui en snijd in dunne ringen.
  6. Snijd de worstjes in stukjes van 3 centimeter. 
  7. Verhit een scheutje olie in de wok en bak de worstjes in circa 4 minuten rondom goudbruin. Voeg tijdens het bakken de Mexiaanse kruiden toe.
  8. Voeg de paprika en erwtjes toe. Bak kort mee voeg de maïs en kidneybonen toe.
  9. Serveer de Mexicaanse wok met gehakte koriander, blokjes avocado, tomaat, rode uiringen, crème fraîche en tortillachips. 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie