Salades / Bereidingstijd: 10-20 minuten / 0-2 personen

Udon noedels met gamba’s en spicy olie

Home Made Chefs

Ingrediënten voor de udon noedels met gamba's en spicy olie:

  • 12 grote garnalen (naar wens met of zonder kop en schaal)
  • 125 gr udon noedels
  • 1 st rode peper
  • 250 gr edamame bonen 
  • 1 st paksoi
  • 50 ml olijfolie
  • 2 tn knoflook
  • 1 duim gember
  • 1 st sjalot
  • 1 tl sesamolie
  • 1 tl vissaus

 

Benodigdheden

Wok, kookpan en een grillpan, rasp

 

Bereiden:

  1. Rasp de knoflook, de gember en de sjalot fijn en meng met de olijfolie. Voeg daarna de fijngesneden rode peper toe aan het oliemengsel.
  2. Kook de udon noedels volgens de verpakking.
  3. Snijd ondertussen de paksoi in grove stukken.
  4. Verwarm een wok, verwarm de kruidenolie kort en bak de gamba’s aan in de hete kruidenolie.
  5. Voeg als de gamba’s klaar zijn de paksoi en de edamame boontjes toe aan de garnalen en bak deze heel kort mee tot ze warm zijn.
  6. Voeg nu de gekookte noedels toe en verwarm kort mee tot ze weer goed heet zijn.
  7. Breng het gerecht op smaak met een beetje vissaus en de sesamolie.

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie