Zoet en gebakken / Bereidingstijd: 10-20 minuten / 6 personenen

Tropische mini cheesecakes

Denise

 

Ingrediënten voor tropische mini cheesecakes

  • 240 g Verkade Nizza kokos
  • 2 el boter, gesmolten
  • 250 ml slagroom
  • 200 g roomkaas
  • 1 tl vanille extract
  • 30 g poedersuiker
  • 1 limoen
  • 1 pot Servero Fruitcompote Mango Appel Abrikoos

 

Benodigdheden

Fijne rasp, 6 Mason Jars

 

Bereiding

 

  1. Maal de Nizza kokoskoekjes fijn in een keukenmachine of met een stamper en mix de gesmolten boter er doorheen. Verdeel het mengsel over de Mason Jars zodat er een mooi laagje op de bodem ontstaat. Druk goed aan. 
  2. Klop de slagroom luchtig. Roer de roomkaas in een ander kommetje los samen met het vanille extract, poedersuiker, de fijngeraspte schil van de limoen en 1 tl sap van de limoen. Vouw hier vervolgens de slagroom doorheen. Verdeel de mix over de koekjesbodem. 
  3. Maak de cheesecakes af met een flinke eetlepel van de fruitcompote. Dek af en bewaar in de koelkast tot het serveren of de volgende dag.

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie