Sushi bollen

Danny

sushi bollen

Ingrediënten voor de sushi bollen:

  • Restjes van de sushi (uiteinden van de rol)
  • 100 gram bloem
  • Water
  • 1 theelepel wasabi
  • 4 eetlepels mayonaise 

 

Bereiden:

  1. Kneed van de afsnijdsels van de sushi bollen van circa 55 gram. 
  2. Maak een beslag wat yoghurt dik is van het bloem en water. 
  3. Wentel de bollen door het beslag en daarna door de panko.
  4. Verwarm frituurvet tot 180°. Frituur de bollen in circa 30 seconde tot ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken. 
  5. Serveer met wasabi-mayonaise.

 

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie