Groenten / Bereidingstijd: 10-20 minuten / 4 personenen

Quinoabowl met in harissa gemarineerde halloumi en graatappelpitjes

Denise

Ingrediënten voor de quinoabowl met in harissa gemarineerde halloumi en granataatappelpitjes

  • 300 gr quinoa
  • 450 gr halloumi, in plakken
  • 4 el harissa
  • 15 gr verse munt, fijngesneden
  • 185 gr granaatappelpitjes
  • 300 gr diepvries tuinertwen

 

Basisingrediënten op voorraad

  • 4 el olijfolie
  • Peper en zout

 

Bereiding

  1. Bereid de quinoa volgens de instructies op de verpakking. Kook de erwten de laatste 3 minuten mee en giet af. Besmeer beide kanten van de halloumiplakken met harissa. 
  2. Meng de granaatappelpitjes en de sap die meekomt door de quinoa met de fijngehakte munt en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de quinoa over de borden. Gril de halloumi last-minute in een grilpan en serveer bovenop de quinoa. 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie