Groenten / Bereidingstijd: 10-20 minuten / 4 personenen

Quinoasalade met warmgerookte zalm en asperges

Denise

Ingrediënten voor quinoasalade met warmgerookte zalm

  • 400 gr aspergetips 
  • 4 eieren
  • 500 gr Lassie voorgestoomde quinoa
  • 500 gr warmgerookte zalm
  • 2 avocado's
  • 1 handje amandelen, gehakt
  • 1 citroen, schil geraspt

 

Basisingrediënten op voorraad

  • Olijfolie
  • Zout & peper

 

Benodigdheden

Microplane rasp fijn, wij gebruikten deze fijne rasp

 

Bereiding

  1. Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook. Kook de eieren in 6 minuten gaar. Voeg na 3 minuten de aspergetips toe. Giet af, laat de eieren schrikken en pel ze. 
  2. Bereid de quinoa en de warmgerookte zalm volgens de verpakking. Halveer de avocado in de lengte en verwijder de pit. 
  3. Serveer de quinoa met de warmgerookte asperges, zalm, eieren, avocado, amandelen en maak de salade af met olijfolie, peper en zout en geraspte citroenschil.

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie