Pasta time! Volkoren fusili met chipolataworstjes, pompoen en salie

Ingrediënten voor fusili met chipolataworstjes, pompoen en salie

  • 400 g Grand'Italia volkoren fusilli
  • 400 g flespompoen
  • 300 g chipolataworstjes
  • 7 g salie
  • 500 g Bertolli Pastasaus in zak kruidig

 

Basisingrediënten op voorraad

  • Olijfolie
  • Peper en zout

 

Benodigdheden

Kookpan, hapjespan

 

Bereiding

  1. Kook de fusili volgens de verpakking gaar en kook de pompoenblokjes in dezelfde pan mee. Vang bij het afgieten een kopje kookvocht op. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan. Knijp het vlees van de worstjes uit het vel, doe het in de pan en prak het los met de bolle kant van een lepel. Laat het vlees een paar minuten bakken tot het vlees licht gekarameliseerd is. Voeg de tomatensaus toe.
  2. Bak ondertussen in een andere pan de pompoen met de blaadjes salie in een scheutje olijfolie. Bak tot de pompoen in ongeveeer 10 min. tot deze goudbruin is. Meng de fusili en pompoen door de pastasaus samen met wat kookvocht zodat het een dikke saus wordt, breng op smaak met peper en zout en dien op.

 

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie