Eigerechten / 2-4 personen

Lekker makkelijk! Een culinair kerstdiner in een handomdraai

Home Made Chefs

Voor iedereen die er net wat laat achter komt dat het bijna Kerst is óf gewoon even geen zin heeft om uren in de keuken door te brengen. Wij presenteren u: hét ultieme kerstdiner, klaar in een handomdraai. Onze Home made chef helpt je een handje en geeft je een cullinair kerstmenu van vier simpele bereidingen

 

We gaan van start met een broodplank met klasse. Vergezelt door camembert uit de oven met honing en tijm. 

 

Tartaar is top. Altijd een knaller en ziet en klinkt ontzettend chique. Voor een feestelijke touch maak je maak je ‘m in de vorm van een ster. Met drie verschillende soorten tartaar pas je dit recept gemakkelijk naar dieetwensen aan. 

 

Als klap op de vuurpijl en een welbekende kerstklassieker: Wellington. En niet zomaar eentje. Alsof de klassieke Wellinton nog geen Kerst schreeuwt, deden wij er nog even een tandje bovenop, door ‘m te vullen met kalkoen. In een half uur te maken, anderhalf uur de oven in en klaar-is-kees. 

Deze apple crumble steelt de show tijdens de feestdagen. Dit recept is gemakkelijk voor te bereiden, zodat je ‘m ’s avonds alleen nog in de oven hoeft te zetten. Dus voorbereiden die handel en genieten!

 

Deze wijnen maken jouw Kerst compleet!  

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie