Bereidingstijd: 30-40 minuten / 2-4 personen

Kipkerrie brochette; eten voor een prikkie

Home Made Chefs

Ingrediënten

  • 400 g kippendijen, zonder bot en vel, in blokjes van 2 x2 cm gesneden
  • 1 eetl kerriekruiden
  • 2 eetl zonnebloemolie
  • ¼ verse ananas in stukjes van 2 x 2 cm, of een blikje ananasstukjes
  • 1 gele paprika, aan blokjes
  • Peper en zout

 

Extra nodig

  • satéprikkers
  • Barbecue

 Bereiding

  1. Marineer het vlees met de kerriekruiden en zonnebloemolie minimaal 10 minuten. 
  2. Rijg het vlees om en om met de ananas- en paprikastukjes aan de prikkers. Bestrooi nog licht met peper en zout voordat je ze grilt op de barbecue.
  3. Grill het vlees in 7 à 10 minuten goudbruin, terwijl je de stokjes regelmatig draait. 

 

Tip! Lekker bij een Aziatisch getinte salade of als onderdeel van je barbecue.

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie