Pasta / Bereidingstijd: 30-40 minuten / 0-2 personen

Italian Stallion! Pasta bolo lunchen op de piste

Home Made Chefs

Ingrediënten pasta bolo

  • 150 gr spaghetti
  • 250 gr half om half gehakt
  • 1 klein blokjes tomatenpuree
  • 1 grote witte ui
  • 2 teen knoflook
  • 1 eetl. paprikapoeder
  • 400 gr tomatenblokjes op sap
  • 25 gr geraspte gruyère
  • 30 gr roomboter

Basisingrediënten op voorraad 

  • Olijfolie
  • Peper en grof zeezout

Benodigdheden

Oven met bakplaat, kookpan en bakpan, keukenmachine

Bereiding:

  1. Schil de knoflook en de ui en snipper deze fijn.
  2. Fruit in de roomboter de ui en de knoflook kort aan.
  3. Voeg de tomatenpuree en het paprikapoeder toe en bak deze kort mee.
  4. Voeg het gehakt toe en rul dit gaar.
  5. oeg daarna de tomatenblokjes op sap toe en laat het geheel 10 minuten pruttelen.
  6. Kook de spaghetti gaar volgens de verpakking.
  7. Breng de pastasaus op smaak, serveer met de spaghetti en garneer met de geraspte kaas.

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie