HMC's versie op de Surf 'n Turf loaded fries van The Goat

 

Wij aten afgelopen week bij The Goat in Rotterdam en konden de Surf 'n Turf loaded fries niet uit ons hoofd zetten. Omdat we niet iedere dag bij The Goat voor de deur kunnen liggen om deze loaded fries te bestellen, besloten we onze eigen versie te maken. 

 

Ingrediënten voor HMC's versie op de Surf 'n Turf loaded fries van The Goat

  • 750 gr Aviko ovenfriet
  • 2 krokante kipfilet schnitzels
  • 200 gr grote garnalen
  • 300 ml koffiemelk
  • 400 gr geraspte cheddar
  • Handvol rucola per persoon
  • Sriracha
  • Zaanse mayonaise

 

Benodigdheden

Wok, steelpan, koekenpan en een oven, airfryer of frituur

 

Bereiding

  1. Bak de friet naar wens af (oven, airfryer, frituur) volgens de instructies op de verpakking. Bak de schnitzels krokant in de pan en wok de garnalen tot ze gaar zijn. Snijd de krokante kipschnitzels in repen
  2. Warm de koffiemelk op in een steelpannetje. Voeg de cheddar toe zodra de koffiemelk warm is. Zet het vuur uit en laat de cheddar smelten. Als de saus te dik is/wordt kun je het nog even opwarmen of een klein beetje gewone melk toevoegen.
  3. Schep 4 el van de kaassaus in de pan van de garnalen en zorg ervoor dat de garnalen goed bedekt zijn met de kaassaus.
  4. Verdeel de frietjes en rucola over de borden. Leg de repen kipschnitzels erop, samen met de garnalen. Verdeel de rest van de kaassaus over de borden en maak, naar wens, af met sriracha en mayonaise.

 

 

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie