Brood / Bereidingstijd: 10-20 minuten / 0-2 personen

3 manieren om je croissant hartig te beleggen

Home Made Chefs

Ingrediënten drie verschillende hartige croissants:

  • 9 st verse croissants
  • 150 gr gerookte zalm
  • 50 gr roomkaas
  • 5 radijsjes
  • 100 gr rucola
  • 4 eieren
  • 100 ml melk
  • 50 gr geitenkaas
  • 50 gr hummus
  • 100 gr pastrami
  • 1 st Rode ui
  • 1 eetl rode wijn azijn
  • 1 eetl suiker

Basisingrediënten op voorraad 

  • Olijfolie
  • Peper en grof zeezout 

Benodigdheden

Bakpan, staafmixer

 

Bereiding croissant met omelet:

  1. Bak de croissantjes indien nodig nog kort krokant.
  2. Staafmixer het ei met de melk, de helft van de geitenkaas, wat peper en zout en bak hiervan in een scheutje olijfolie op middelmatig vuur een goudbruine omelet.
  3. Serveer de omelet met wat rucola en de rest van de geitenkaas op de croissant.

 

Bereiding croissant met gerookte zalm:

  1. Bak de croissantjes indien nodig nog kort krokant.
  2. Snijd de radijsjes met een schaaf in plakjes.
  3. Smeer de croissants in met de roomkaas.
  4. Beleg daarna met de rucola, de zalm en de radijsplakjes.

 

Bereiding croissant met pastrami:

  1. Snijd de rode ui in halve ringen.
  2. Verwarm in een pannetje de suiker, de azijn en de suiker tot de suiker is opgelost en laat het geheel minimaal 1 uurtje marineren.
  3. Bak de croissantjes indien nodig nog kort krokant.
  4. Smeer de croissantjes in met de humus
  5. Beleg het croissantje met de pastrami en de gemarineerde rode ui.

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie