Bereidingstijd: 10-20 minuten / 2-4 personen

Flammküchen met geitenkaas en oerpeen

flammküchen met geitenkaas

Ingrediënten voor flammküchen met geitenkaas:

  • Flammküchen bodem
  • 1 à 2 eetlepels crème fraîche
  • 75 gram drie kleuren oerpeen, geschild en geschaafd 
  • 75 gram geitenroomkaas 
  • ½ ui, gesnipperd
  • 50 gram gruyère, geraspt
  • Peper en zout, naar smaak
  • 1 eetlepel honing
  • Handje rucola

 

Bereiden:

  1. Besmeer de flammküchen bodem met de crème fraîche. 
  2. Bestrooi de flammküchen met de geraspte oerpeen, brokkeltjes geitenroomkaas, ui, gruyère en peper en zout maar smaak.
  3. Bak de flammküchen in circa 10 minuten in voorverwarmde oven van 250°C graden. 
  4. Druppel vlak voor het serveren, de honing over de flammküchen en bestrooi de flammküchen met de rucola.

 

Het recept voor flammküchen met geitenkaas komt uit het boek: Pizza’s en Flammküchen

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie