Eieren pocheren doe je zo!

Sterre

Eieren pocheren: het lijkt een stuk moeilijker dan het werkelijk is, daarom schrijven wij een mini-stappenplan waarmee we de vraag hoe pocheer je eieren voor eens en altijd beantwoorden.

 

Ingrediënten

  • Water
  • Verse eieren 
  • Azijn 

 

Benodigdheden

Pan, garde, schuimspaan (bijvoorbeeld deze)

 

Bereiding

  1. Vul een pan met water en breng aan de kook. 
  2. Voeg een flinke scheut azijn aan het water toe.
  3. Maak met een garde (of lepel) een draaikolk in het water, door grote rondjes te draaien in de pan. Dit zorgt ervoor dat het ei bij elkaar blijft.
  4. Breek het ei in het midden van de draaikolk. Wacht voor een zachtgekookt ei 3 minuten. 
  5. Haal het gepocheerde ei uit het water met een schuimspaan.

 

Onces you go for a poached egg, you never go back. Dus nu kun je los. Ga je voor aspergerisotto met een gepocheerd ei, groene asperges met serranoham met een gepocheerd ei, een tosti eggs benedict of toch liever een eggs benny vega burger

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie