Cocktails on a stick

Het is Koningsdag! Wij hebben de ideale oranje snack voor jullie! Deze heerlijke Gribaldi ijsjes zijn heel gemakkelijk te maken en smaken ook nog eens koninklijk.

gribaldi ijsjes

Ingrediënten voor de gribaldi ijsjes: 

  • 1 mango, geschild en in stukjes
  • 150 milliliter (vers) sinaasappelsap
  • 50 milliliter water
  • Sap van 1 citroen
  • Flinke scheut Campari

 

Extra benodigdheden:
IJsvormpjes
Blender of staafmixer
IJsstokjes

 

Bereiden:

  1. Pureer alle ingrediënten in de blender of met de staafmixer. Voeg naar eigen smaak de Campari toe.
  2. Schenk het mengsel in de ijsvormpjes en steek er stokjes in.
  3. Zet de vormpjes in de vriezer en laat dit minimaal 4 uur staan.

 

Tip: Dompel de houder even in heet water om de gribaldi ijsjes makkelijker uit de vorm te krijgen.

 

Uit het boek: Eten met stokjes

 

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Voor meer lekkere borrelhapjes of lekkere snacks, neem een kijkje op de Home Made Chefs snack pagina. 

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie