Bereidingstijd: 0-10 minuten /

Ansjovis vinaigrette

Home Made Chefs

Step up your salad game met deze super makkelijke ansjovis vinaigrette. Een 2-minuten dressing die je bakken met smaak toevoegd aan je salade.

Ingrediënten

  • 6 ansjovis in olijfolie
  • 2 tl Djion mosterd
  • 2 el rode wijnazijn
  • 80 ml extra vergine olijfolie
  • Versgemalen zwarte peper

 

Bereiding:

  1. Deo de ansjovis, mosterd en rode wijnazijn samen in een blender en pureer goed tot de anchovis niet meer te zien is.
  2. Giet, terwijl de blender aan staat, langzaam de olijfolie erbij.
  3. Breng op smaak met peper.

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie