Baked oats met peer en pindakaas

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Je havermout ontbijt gebakken in de oven: baked oats!
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Baked oats met peer en pindakaas

Ingrediënten voor Baked oats met peer en pindakaas

less carb havermout
honing
kleine eieren
magere yoghurt
vanille extract
pindakaas
peren

Benodigdheden

Ovenbestendige kommetjes

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (hete lucht 180)
  2. Rasp 1 peer. Mix het vruchtvlees zonder het vocht van de geraspte peer met de havermout, honing, eieren, yoghurt en vanille extract door elkaar. Verdeel het mengsel over twee ingevette ovenbestendige bakjes. Schep bovenop ieder bakje een eetlepel pindakaas en schep het havermout mengsel er voorzichtig overheen.
  3. Bak in de oven voor 10-15 minuten, tot de bovenkant bruin is geworden. Serveer met plakjes peer.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.