Win: servies van Tokyo Design Studio om je paastafel mee te dekken!

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Zondag is het weer zo ver, Pasen! Onze Home Made Chefs vinden Pasen altijd leuk, het is namelijk één van de weinige momenten dat gezinnen en families lekker uitgebreid met elkaar brunchen. Brunchen is the best of both worlds, namelijk ontbijt en lunch! Allerlei soorten gerechten kunnen geserveerd worden, koud en warm, hartig en zoet, alles is mogelijk. Vaak speelt in veel gerechten het ei de hoofdrol, zo ook bij ons. Hier vinden jullie al onze paasrecepten. Onderaan de blog hebben wij nog een leuke win-actie voor jullie, dus lees snel verder en doe mee!

Bij mooie kleurrijke gerechten mag een mooi gedekte tafel natuurlijk niet ontbreken. Onze Home Made Chefs zijn fan van twee soorten stijlen: de simplistische stijl die de gerechten laat spreken of een tafel vol pasteltinten. Bij beide stijlen is het gebruiken van veertjes en eitjes een must! Kwarteleitjes (echt of nep) staan heel stoer bij een simplistische tafel met als hoofdkleuren zwart en wit. Combineer dit met mooie groene plantjes en kapotte eierschalen voor een rustiek gevoel. Hieronder hebben wij een aantal leuke voorbeelden voor jullie op een rijtje gezet die perfect passen bij een simplistische tafel. 

Bij een tafel vol met pasteltinten mag er wat meer uitgepakt worden. Speel met verschillende soorten bloemen en allerlei kleuren servies. Gebruik altijd wit als basiskleur, anders wordt het een hele drukke tafel. Tokyo Design Studio heeft prachtig wit servies met gouden details om een mooie paastafel mee te dekken. 

Het is tijdens Pasen ook superleuk om eieren te beschilderen met je kids, neefjes of nichtjes. Vroeger deed één van onze Home Made Chefs dit altijd met haar familie. Wie het ei het mooist had beschilderd, kreeg een grote chocoladehaas. Heb je geen idee hoe je je eitje kan beschilderen? Neem dan een kijkje naar de foto’s hieronder. 

 

Nu hebben jullie genoeg tips om een prachtige brunch op tafel te zetten. Wij zijn heel benieuwd naar jullie paastafels, de mooiste paastafel maakt zelfs kans op een 12-delige servies set van Tokyo Design Studio! 

 

Zo doe je mee:

  • Deel een foto van jouw paastafel op Instagram of Facebook
  • Volg @homemadechefsnl
  • Tag @homemadechefsnl in de foto
  • En gebruik #homemadechefs #tokyodesignstudio

Mocht je geen Instagram of Facebook hebben, mail dan jouw foto naar info@homemadechefs.nl

 

Op 23 april 2019 maken wij de winnaar bekend!

Klik hier voor meer favorites van onze Home Made Chefs.

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.