Vijgen met mascarpone en prosciutto

Sterre

Ingrediënten voor vijgen met mascarpone en prosciutto 

  • 4 verse vijgen, gehalveerd 
  • 8 plakken prosciutto 
  • 100 g ricotta of geitenkaas 
  • 2 el cremaceto balsamico 
  • Handje pistachenoten, gepeld

 

Benodigdheden 

Bakplaat, bakpapier

 

Bereiding 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Lepel een dikke laag ricotta in het midden van de vijg en wikkel de vijg en ricotta in met een plak prosciutto. 
  2. Plaats de vijgen op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif deze voor ca. 10 minuten de oven in.  
  3. Laat de vijgen een beetje afkoelen en top af met balsamico crèma en pistachenoten.  
 

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie