Tosti met Noorse Zalm, Dille en Mosterd

Danny

tosti met zalm

Ingrediënten voor de tosti met Noorse zalm: 

  • 100 gram verse Noorse zalm, als tartaar gehakt
  • 5 takjes dille, fijngesneden
  • 1 theelepel grove mosterd
  • Rasp van een citroen
  • Peper en zout
  • 2 witte kadetjes
  • 2 hardgekookte eitjes, gepeld en in plakjes gesneden
  • Scheutje olijfolie

 

Extra benodigdheden:
Tosti-ijzer

 

Bereiden:

  1. Meng de zalmtartaar met de fijngesneden dille, mosterd, citroenrasp en peper en zout.
  2. Snijd de kadetjes open en vul deze ruim met de zalmtartaar, verdeel op de tartaar de plakjes ei. De buitenkant van de kadetjes besprenkelen met een scheutje olijfolie.
  3. Grill de kadetjes goudbruin. De zalm mag rauw blijven, als je dat niet lekker vindt, grill je de kadetjes wat langer. 
  4. Serveer de tosti met Noorse zalm met een partje citroen.

Het recept voor de tosti met Noorse zalm komt uit het boek: Tosti's met een twist

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Uiteraard hebben wij nog veel meer lekkere lunchgerechten. Benieuwd? Kijk dan snel hier

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest