Pasta / Bereidingstijd: 10-20 minuten / 4 personenen

Linzenpenne met tomaat en tonijn

Denise

Ingrediënten voor linzenpenne met tomaat en tonijn

  • 400 g linzenpenne
  • 3 tenen knoflook
  • 350 g tomato frito
  • 320 g blik tonijn in water of Vegan Vuna van Garden Gourmet
  • 10 g peterselie, fijngehakt
  • 1 citroen

 

Basisingrediënten op voorraad

  • Olijfolie
  • Zout

 

Benodigdheden

Kookpan, koekenpan en rasp (wij gebruikten deze van Microplane)

 

Bereiding

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Hak 2 knoflooktenen fijn en bak dit zacht in een pan met een scheutje olijfolie. Voeg dan de tomato frito toe en zout naar smaak. Laat dit 3 minuten pruttelen en voeg dan de Vegan Vuna toe. Verwarm de Vuna 3 minuten mee en roer dan ook de pasta door de saus samen met de helft van de peterselie.
  3. Rasp de schil van de citroen en rasp de laatste knoflookteen fijn. Meng dit goed door de rest van de peterselie.
  4. Serveer de pasta met de citroen-peterselietopping en een scheutje olijfolie er overheen.

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie