Zoet en gebakken / Bereidingstijd: 50-60 minuten /

Glutenvrij bananenbrood met pompoen

Sanne

 

Ingrediënten voor glutenvrij pompoen bananenbrood

  • 4 bananen 
  • 250 gr pompoenpuree 
  • 145 gr havermeel 
  • 40 gr amandelmeel 
  • 1,5 tl Baking soda + 2 tl appel azijn
  • 3 tl speculaas kruiden 
  • 1 tl bakpoeder 
  • 2.5 el maple syrup 
  • 1 tl vanille aroma 
  • 35 gr pecannoten 
  • 35 gr rozijnen 

 

Benodigdheden

Oven met bakplaat, bakvorm

 

Bereiding

  1. Prak 3 bananen. Meng als eerst de bananen met de pompoenpuree, maple syrup en vanille aroma. Meng vervolgens ook het havermeel, amandelmeel, speculaaskruiden, baking soda en appelazijn er doorheen.
  2. Hak de pecannoten fijn en doe deze met de rozijnen als laatste door het beslag.
  3. Spray de bakvorm in en verdeel hierin het beslag. Snijd de laatse banaan in de lengte door midden en leg die bovenop het beslag.
  4.  Bak voor 50 minuten op 170 graden. 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie