Gegrilde cherrytomaten met geitenkaascrostini's

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

 

Ingrediënten voor 6 spiezen gegrilde cherrytomaten met geitenkaascrostini's:

  • 1/2 afbakstokbrood
  • 300 gr rivolo sherrytomaten
  • 1 teen knoflook
  • 3 el olijfolie
  • 2 el balsamicoazijn
  • 75 gr Bettine geitenkaasspread naturel

 

Basisingrediënten op voorraad

  • 3 el olijfolie
  • Snuf zeezout en vergemalen peper

 

Benodigdheden

(Houten) BBQ spiezen, BBQ 

 

Bereiding:

  1. Steek de barbecue aan.
  2. Laat, als je houten BBQ spiezen gebruikt, deze eerste minimaal 30 minuten weken in water. Dit voorkomt dat de stokjes verbranden.
  3. Schil en pers de knoflook uit en meng samen met de olijfolie en balsamicoazijn
  4. Snijd het afbakstokbrood in sneetjes en bak volgens de verbakking goudbruin en knapperig.
  5. Rijg de cherrytomaatjes aan de spiezen en besmeer met het knoflook olijfoliemengsel.
  6. Kruid aan beide kanten met zout en peper en bak tot ze goudbruin en licht verkoold zijn aan beide kanten, in ongeveer 6 minuten.
  7. Besmeer de sneetjes brood met de geitenkaasspread en serveer.

Tip! Liever geen geitenkaas voor jou? Probeer het eens met ricotta.

 

 

 

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.