Favorites: De alles in één kraan!

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Een favorite van onze Home Made Chefs die het leven een stukje gemakkelijker maakt, de kokend waterkraan van Selsiuz. De kraan ziet eruit als een gewone kraan, maar heeft veel meer opties! Zo heb je met één draaibeweging direct kokend water, maar gewoon warm of koud water kan natuurlijk ook. De kraan wordt niet heet en is dus zonder problemen aan te raken. Ook moet je een knopje indrukken voordat er kokend water uit de kraan komt, dus lekker veilig! 

selsiuz kraan

De kraan is beschikbaar in drie verschillende modellen: haaks, rond en XL. Deze modellen zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: Gun Metal, Copper, Gold, Inox en Chrome. Voor ieder wat wils! Wil je all the way gaan, dan heeft Selsiuz ook spoelbakken in matchende kleuren. 

selsiuz

 

Een Home Made Chefs favorites, de Selsiuz kokend waterkraan. Uiteraard hebben wij nog veel meer favorites, deze vinden jullie hier.

 

Samenwerking:

Selsiuz

 

 

*Dit is een samenwerking met Selsiuz. Door samen te werken met merken kan Home Made Chefs heerlijke recepten en mooie video’s voor jullie blijven maken.

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.