Gegrilde perziken met bastognekruim en roomijs

We zwaaien het perzikenseizoen verwel met deze gegrilde perziken met bastognekruim en roomijs. Zoete zomertijd perziken: gehalveerd, gegrild, afgemaakt met bol ijs en bite van bastognekoeken en een drizzle honing voor een extra zoete finishing touch. Perfect voor de laatste zomeravonden die een makkelijk en snel fruitdessert vereisen, zo vanaf de barbecue of grill.

 

Ingrediënten

  • 4 perziken
  • 4 bollen roomijs
  • 4 bastognekoeken
  • Optioneel: karamel dessertsaus of honing

 

Basisingrediënten op voorraad

  • Olijfolie

 

Benodigdheden

Contactgrill, grillpan of barbecue

 

Bereiding

  1. Verkruimel de bastognekoeken.
  2. Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met olijfolie.
  3. Gril de perzikhelften 2-3 minuten tot er lichte grillstrepen verschijnen. Keer om en gril nogmaals 2-3 minuten.  
  4. Leg de perziken op een serveerschaal of borden en schep op de helft een bol roomijs. Serveer optioneel met karamelsaus of honing en garneer de bastognekruim er overheen.

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie